3D-tulostimet

3D-tulostimet

3D-tulostimet työpöydälle, konttoriin, laboratorioon ja tehtaalle

3d-tulostimet
Edustamme markkinoiden kattavinta 3D-tulostinvalikoimaa kaikilla osa-alueilla.

3d-tulostimet

 

3D Systemsin perustaja ja varapresidentti Chuck Hull on myös 3D-tulostuksen keksijä. 3D Systems tuottaa alan johtavat ratkaisut ja tarjoaa vertaansa vailla olevaa arvoa käyttäjilleen.

Canorama on 3D Systemsin valtuutettu jälleenmyyjä Suomessa. Me autamme sinua tekemään juuri sinulle ja yrityksellesi oikeat valinnat. Me myös asennamme, huollamme ja ylläpidämme kaikki toimittamamme 3D-tulostimet.

3D-tulostimillamme voidaan tulostaa hyvin erilaisia sovelluksia moniin eri käyttötarkoituksiin. Olipa kyseessä sitten sovitettava, elastinen, joustava, kestävä, korkeita lämpötiloja sietävä tai täysvärisenä tulostettava tuote, multimateriaalia tai metallia, 3D-systemsin 3D-tulostimet tarjoavat parhaat ratkaisut käyttöösi.

Tarjoamme markkinoiden laajimman valikoiman 3D-tulostusmenetelmiä ja -materiaaleja: 7 erilaista menetelmää ja yli 120 materiaalia. Meiltä löydät 3D-tulostimet joka lähtöön.

 

Kysy lisää ammattimaisista 3D-tulostusratkaisuista

Lisätiedot: kai.pekarila@canorama.fi

RealWax-vahamallit, pienikokoiset vahamallivalut

ProJet® 1200 on ihanteellinen valinta pienten, yksityiskohtaisten osien ja valumallien, kuten korujen, sähkökomponenttien ja hammastieteellisten vahamallinnosten valmistamiseen. ProJet CP:llä valmistetut RealWax™-mallit sopivat sulattovalutarkoituksiin, kuten keskikokoisten ja suurten mekaanisten osien valmistukseen. ProJet CPX:llä tulostetut vahaosat ovat erittäin yksityiskohtaisia ja pintalaadultaan erinomaisia, sopien mainiosti mm. korujen valmistukseen ja moneen muuhun tarkkoja yksityiskohtia vaativaan käyttöön.

ProJet® MJP 3600W-sarja

ProJet® MJP 3600W 3d-tulostinProJet® MJP 3600W vahamalliProJet® MJP 3600W vahamalliProJet MJP 3600W ja 3600W Max -tulostimet on suunniteltu suuren kapasiteetin vahamallitulostukseen

ProJet® 1200

3D-tulostin3d-tulostus korut3d-tulostus hampaatläpinäkyvä 3d-tulostus

Tarkkuutta ja tuottavuutta; käyttöosat ja toimivat prototyypit

Ota tuotesuunnittelu, pakkausasiat ja työkalut haltuun ja tuota toimivia osia tosiajassa. 3D-tulostimemme tuottavat muoviosia, jotka ovat tarpeeksi lujia käyttöosiksi. Tämä mahdollistaa muoto-, sovitus- ja toimivuustestauksen omassa toimistossasi.

ProJet® MJP 3600-sarja

ProJet® MJP 3600 3d-tulostimetProJet® MJP 3600 3d-tulostetut käyttöosatProJet® MJP 3600 3d-tulostimet

ProJet® 5500X

3D-tulostin3D-tulostin monimateriaali3D-tulosettu käyttöosaMonimateriaali 3D-tulostimet

Konseptointi, arkkitehtuuri, keräilyesineet; Täysvärimalleja nopeasti

Meidän täysväri-3D-tulostimemme vastaavat monenlaisten asiakkaden tarpeisiin koulutuskäytöstä kaikkein vaativimpiin kaupallisiin tarkoituksiin. Tuo ideoitasi tehokkaasti esiin käyttämällä värejä. Helppokäyttöisyyden ansiosta voit tulostimen käyttöohjeiden tankkaamisen sijaan käyttää aikasi ideointiin ja suunnitteluun. Kaikki tämä omassa toimistossasi tai esim. koululuokassa.

ProJet® 660Pro

ProJet® 660Pro 3d-tuolstinProJet® 660Pro professional 3d-tuolstinProJet® 660Pro moniväri 3d-tulostinProJet® 660Pro 3d-tulostettu prototyyppiProJet® 660Pro 3d-väritulostus
 

Sopiva 3D-tulostin jokaiseen käyttöön

Tilaa omasi jo tänään!

Haluan saada lisää tietoa 3D-tulostimen hankkimisesta