Canon palkitsi Riitta Aittaniemen Vuoden myyjä-palkinnolla

Canon Oy on palkinnut Canon Business Center-ketjun parhaat yritykset ja myyjät. Vuoden jälleenmyyjän palkinnon sai Canoraman Kuusamon toimipisteen aluepäällikkö Riitta Aittaniemi.

- Riitta Aittaniemi on tehnyt työtä Canonin strategian mukaisesti kaikilla tulostuksen- ja informaationhallinnan osa-alueilla. Hän on määrätietoisesti laajentanut osaamistaan ja kykenee tuottamaan arvoa asiakkailleen.

- Olemme seuranneet tyytyväisinä hänen järjestelmällistä tapaansa toimia. Uusien asiakkuuksien hankinta on luonteva osa hänen tekemistään, ja Canonin markkinaosuus hänen myyntialueellaan onkin kasvanut merkittävästi. Riitta on esimerkillisen vahva osaaja, johtaja Jari-Pekka Vuori Canon Oy:ltä perustelee valintaa.

 

"Kiitos kuuluu ihanille asiakkailleni"

 

Riitta Aittaniemi on iloinen ja yllättynyt saamastaan huomionosoituksesta.

- Kiitos palkinnosta kuuluu ihanille asiakkailleni Kuusamossa, Posiolla, Taivalkoskella ja Suomussalmella. He ovat syy, miksi rakastan tätä työtä. Haluan kiittää myös Kuusamon tiimiäni ja koko Canoraman asiantuntijaorganisaatiota sekä päämiestämme Canonia, Aittaniemi sanoo.

Hänen mukaansa palkinto on tullut pitkäjänteisellä työllä ja keskittymällä olennaiseen, eli olemalla mukana kehittämässä asiakkaiden liiketoimintaa yhdessä Canoraman asiantuntijoiden kanssa.

- Yrityksissä ja muissa organisaatioissa tarpeet ja liiketoiminta muuttuvat tänä päivänä nopeasti. On erityisen tärkeää tuntea asiakkaiden liiketoiminta, käydä yhdessä läpi eri prosesseja ja saada sitä kautta tehostettua sekä kehitettyä liiketoimintaa. Asiakkaille tulokset näkyvät myös kustannussäästöinä.

- Me annamme asiakkaidemme käyttöön Canoraman koko asiantuntijaorganisaation. Teemme ratkaisuja, joissa huomioidaan kokonaistilanne sekä kehittämistoiveet ja -tarpeet, Aittaniemi sanoo.

Hän korostaa, että kumppanuus Canoraman kanssa kannattaa, koska Canorama haluaa olla strateginen asiantuntija, joka tukee asiakkaidensa liiketoiminnan kasvua ja kehitystä.

- Se on meidän ydinosaamista, ja siitä olemme ylpeitä.

Canoraman Kuusamon aluepäällikkö Riitta Aittaniemi sai Canon Oy:n Suomen Canon Business Center-jälleenmyyjien Vuoden myyjä-palkinnon.