Canoramalaisilla vahva edustus Canon Suomen palkintopöydässä

 

Canoramalaiset olivat näkyvästi esillä Canon Suomen palkitessa Canon Business Center-jälleenmyyjiä syksyn kick off-tapahtumassaan Nuuksiossa. Canoraman myynnistä palkittiin Riitta Aittaniemi (kuvassa vas.) Hämeenlinnasta, Anne Hämäläinen Helsingistä ja Jouni Keronen Kokkolasta.

 

"Canorama on strateginen kumppani"

 

Hämeenlinnan aluepäällikkö Riitta Aittaniemi palkittiin Vuoden liiketoiminnan kehitys- ja asiantuntijapalveluiden myyjänä. Aittaniemen asiakastyössä on viime aikoina korostunut erityisesti uusi EU:n tietosuoja-asetus, jota ryhdytään soveltamaan ensi vuonna.

- Yrityksissä on paljon asioita, jotka on saatava kuntoon määräaikaan mennessä.  Canoraman tuottamat palvelut ja ratkaisut on toteutettu siten, että samalla kun ne tukevat tietosuoja-asetusta, asiakkaan dokumentit ja informaatio ovat hyvässä järjestyksessä ja helposti noudettavissa.

Aittaniemen mukaan Canorama ei halua olla pelkkä laitetoimittaja, vaan asiakkaan rinnalla kulkeva strateginen kumppani.

- Iso kiitos asiakkaille siitä, että he ovat luottaneet meihin ja ottaneet meidät nimenomaan kumppaniksi, joka auttaa heitä parantamaan liiketoiminnan tuottavuutta.

 

"Asiakkaalle paras mahdollinen ratkaisu"

 

Vuoden tulokas-palkinnon saanut Anne Hämäläinen aloitti Canoraman palveluksessa vuosi sitten syksyllä 2016. Yhtiö palkkasi tuolloin kaksi myyjää vahvistamaan Canon-ratkaisujen myyntiä pääkaupunkiseudulla.

Canorama sai riveihinsä alan kokeneen ammattilaisen, sillä Hämäläinen aloitti ensimmäisen kerran Canon-jälleenmyyjän palveluksessa jo vuonna 1986. Canon Oy:n palveluksessa hän on työskennellyt yhteensä 14 vuotta.

- Olen ollut alalla yli 20 vuotta ja nyt vuoden Canoramalla. Edelleen on innostavaa löytää asiakkailleni paras mahdollinen ratkaisu, joka auttaa heitä tehostamaan omaa liiketoimintaansa, Hämäläinen sanoo.

 

Vahvuutena kattava laiteportfolio

 

Jouni Keronen palkittiin ammattitulostusratkaisujen menestyksekkäästä myyntityöstä. Hänen mukaansa hyvät tulokset ovat monen tekijän summa.

- Meillä on tosi hyvä laiteportfolio, eli käytännössä kaikkiin tarpeisiin löytyy sopiva laite. Itselläni on vahva tausta graafiselta alalta, ja jo niiltä ajoilta aito kiinnostus laitteisiin ja siihen, mitä laitteilla voi tehdä. Lisäksi Canoraman palvelukonsepti ammattitulostamisen ympärillä on erittäin vahva.

Hänen mukaansa kyseessä ei ole kuitenkaan mikään yhden miehen show.

- Palvelukonseptissa ylläpidolla on keskeinen rooli, samoin Canoraman muulla henkilöstöllä eri toimipisteissä, joista hoidetaan päivittäistä asiakastyötä. Asiakas hyötyy myös siitä, että laajan IT-asiantuntemuksen ansiosta Canorama on täyden palvelun talo, josta saa monipuolisesti palveluita yhdestä paikasta.

Teksti: Jorma Uusitalo