Canorama 365-pilvipalvelu

Kaikki tarvitsemasi toiminnot

Canorama 365-pilvipalvelu

Työskentele tehokkaasti ja joustavasti. Työtä tehdään yhä enemmän perinteisen toimistoympäristön ulkopuolella. Tuottavuus lisääntyy, kun työntekijöillä on käytössä työn tekemiseen parhaiten soveltuvat modernit työkalut. Canorama 365 tuo tehokkuutta ja joustavuutta kaiken kokoisille yrityksille. Palvelu skaalautuu yrityksesi koon mukaan. Työt kulkevat kätevästi mukana missä ikinä liikutkin. Asioiden hoito onnistuu eri päätelaitteilla, ajasta ja paikasta riippumatta.

Sovelluksia on helppo hallita ja käytössäsi ovat aina uusimmat versiot. Tukenasi on lisäksi Canoraman tuttu asiantuntija, jonka sertifioitu ja ammattitaitoinen osaaminen on käytössäsi silloin kun sitä tarvitset.

Miksi Canorama 365-pilvipalvelu?

  • Työskentely ajasta ja paikasta riippumatta
  • Skaalautuu yrityksen tarpeisiin
  • Päätelaiteriippumaton
  • Canoraman suomenkielinen tuki
  • Helppo ja vaivaton siirtyminen nykyisestä järjestelmästä
  • Intranet ja extranet
  • Käyttökoulutus tarpeiden mukaan
  • Kaikki palvelut yhdellä kuukausimaksulla, ei yllättäviä sivukuluja

Käyttöönotto ja asiakastuki

Suomen- ja ruotsinkielinen asiakastuki auttavat häiriötilanteissa. Canorama tarjoaa monipuoliset käyttöönottopalvelut käyttöönne. Siirtyminen Canorama 365 suunnitellaan tapauskohtaisesti, tällä minimoimme käyttökatkot.

Koulutus

Tarjoamme monipuoliset yrityksen tarpeisiin räätälöidyt koulutukset.

Verkkotunnus yrityksesi nimellä

Canorama tarjoaa tarvittaessa verkkotunnuksen. Se tarkoittaa, että yrityksenne sähköpostiosoitteet ovat muotoa etunimi.sukunimi@yritys.fi

Sähköposti ja kalenteri

Canorama 365 paketit pitävät sisällään sähköpostilaatikon sekä jaettavan kalenterin.

Microsoft officeohjelmat 

Voit valita paketin joka sisältää Wordin, PowerPointin, Excelin ja Outlookin perinteisinä viidelle (5) tietokoneelle, tabletille tai puhelimeen asennettavina versioina. Kevyimmissä paketissa ohjelmia käytetään internet-selaimella tai erikseen hankitulla Officella. Online-versiot kuuluvat kaikkiin paketteihin.

Videokokoukset ja pikaviestit

Skype for Business sisältyy kaikkiin paketteihin. Sen avulla voit osallistua kokouksiin etänä videoyhteyden ja ruudunjaon avulla.

Ryhmäsivustot

Ei enää sähköpostiliitteinä tulvivia tiedostoversioita ja epävarmuutta siitä, missä on viimeisin versio. Kaikki lisätyt ja vastatut kommentit ja tilapäivitykset näkyvät keskitetysti samassa tiedostossa. Canorama 365:ssä voi eri tavoin varmistaa, että kaikki löytävät tarvitsemansa tiedostot nopeasti. Tiedostot versioidaan automaattisesti.

Pilvitallennus ja tiedostojen jako

Kaikki paketit sisältävät Microsoft OneDrive for Business -palvelun. Palveluun sisältyy sovellus tietokoneelle, tableteille ja puhelimille sekä lähes rajoittamattomasti tallennustilaa. OneDrive for Business tarjoaa helpon pääsyn tiedostoihin laitteesta tai paikasta riippumatta.

Ad - integraatio

Synkronointipalvelulla käyttäjätilit ja salasanat voidaan siirtää Canorama 365-palveluun. Kertakirjautuminen mahdollistaa yrityksen oman tietoturvakäytännön mukaisen tunnistautumisen.

Yammer

Yammer on yrityksen sisäinen sosiaalinen media. Yammer auttaa eri osastoilla ja eri toimipisteissä työskenteleviä sekä eri yrityssovelluksia käyttäviä työntekijöitä tekemään yhteistyötä.
Kehitys
Canorama 365 kehittyy jatkuvasti, uusia sovelluksia ovat mm. videoidenjako, Sway esitysten luonti, Delve asiakirjojen luonti ja jako.

Ota yhteyttä