Sertifioitu konesalitiimi käytössäsi

Vankka perusta järjestelmillesi

Sertifioitu konesalitiimi käytössäsi

Tuotamme konesalipalvelut ammattimaisesti ja tietoturvallisesti asiakkaan tarpeen mukaan.

Palvelimen kokoonpano ja kapasiteetti suunnitellaan yhdessä asiakkaan ja Canoraman asiantuntijoiden kanssa vastaamaan asiakkaan tarpeita ja vaatimuksia.

Canoraman konesalipalvelu tarjoaa varman ja vaivattoman ratkaisun, jolloin asiakas voi rauhassa keskittyä omaan toimintaansa.

Suomessa sijaitseva Canoraman konesali täyttää korkean käytettävyyden sekä Viestintäviraston vaatimukset.

Miksi palvelimet palveluna?

Palvelinvirtualisointi tarjoaa korkeaa käytettävyyttä sekä automatisoidun hallinnan
Turvallisuus ja toimintavarmuus, kahdennettu verkko ja
sähkönsyöttö, palomuurit ja tietoturva
Helppo budjetointi
Omien ylläpitoresurssien vapauttaminen
Palvelun muokattavuus

Räätälöidyt ratkaisut

Virtuaalipalvelin on muokattavissa vapaasti asiakkaan toiveiden ja tarpeiden mukaan. Valittavissa on kaikki Win 2012 R2 HyperV-tuetut Windows- ja Linux-järjestelmät. Olemme toteuttaneet niin isoja kuin pieniäkin ympäristöjä. Kerro meille tarpeesi, niin me toteutamme sen.

Helppo lisensointi

MS SPLA-vuokralisensoinnin ansiosta käytössäsi on aina käyttöjärjestelmien/ohjelmistojen uusimmat versiot. Asiakkaan ei tarvitse itse pitää huolta lisensseistä, vaan osaava tiimimme huolehtii asiakkaalle sopivimman ja edullisimman lisensointimallin.

Asiakaskohtainen palvelutaso

Konesalimme mahdollistaa 99,9-prosenttisen käytettävyyden ympäristöllesi. Asiakkaan kanssa sovitaan tarpeiden mukainen palvelutaso, joka voi sisältää palveluita yksinkertaisesta valvonnasta aina laajojen kokonaisuuksien ylläpitoon. Asiakas on aina tietoinen palvelun käytettävyyteen vaikuttavista asioista.

Nopea käyttöönotto

Yksittäiset palvelimet ovat käyttöönotettavissa hyvinkin nopealla aikataululla. Suurempien kokonaisuuksien käyttöönotto vaatii aina huolellisen suunnittelun. Suunnittelu ja käyttöönotto toteutetaan yhdessä asiakkaan kanssa, jolloin saadaan projekti vietyä onnistuneesti loppuun ja esimerkiksi asiakkaan toimintaan vaikuttavat käyttökatkot minimoitua.

Muokattava levytila

Levytila on mahdollista muokata tarpeen mukaan ja se skaalautuu yrityksesi toiminnan mukana. Levyjärjestelmät mahdollistavat eri nopeuksiset levypinnat erilaisiin käyttötarkoituksiin. Levyllä datasi on aina kahdennettu ja varmistettu.

Monipuoliset varmistusratkaisut

Virtuaalipalvelimet varmistetaan erilliselle levyjärjestelmälle. Varmistus mahdollistaa palautuksen yksittäisestä tiedostosta aina koko palvelimen täydelliseen palautukseen. Varmistuksen suoritus- sekä säilytysaikataulu ovat muokattavissa asiakkaan toiveiden mukaan. Varmistusratkaisut on toteutettavissa myös asiakkaan tiloissa sijaitseville palvelimille sekä työasemille erillisenä palveluna.

Kattavat valvontapalvelut

Perustason valvonta kattaa laitteistovalvonnan sekä virtuaalikoneiden osalta valvonnan virtualisointialustaan asti. Tämän lisäksi on mahdollista rakentaa hyvinkin kattava virtuaalipalvelimen valvonta valvontaohjelmistoamme hyväksi käyttäen. Valvonnan kohteina voivat olla esimerkiksi virustorjunnan tila, vapaa levytilan määrä tai palvelimen resurssien käyttöaste.

Ota yhteyttä