Tietoturva ammattilaisten hallinnassa

Palvelu, joka tuo mielenrauhaa tietoturvaan

Tietoturva ammattilaisten hallinnassa

EU:n uusi tietosuoja-asetus muuttaa liiketoimintaasi - oletko valmis?

Uusi EU:n tietosuoja-asetus astuu voimaan 25.5.2018. Uudet tietosuoja-asetukset tulevat muuttamaan jokaisen yrityksen liiketoimintaa merkittävästi jo vuoden 2017 aikana. Tiedätkö yritykseesi kohdistuvat ICT:n ja tiedonhallinnan vaatimukset?
Autamme mielellämme ja kerromme lisää, ota yhteyttä paikalliseen Canorama toimipisteeseen.

 

Periaatteenamme on tuottaa yrityksen tarpeiden mukaiset ratkaisut valmiina palveluna.

Canoraman tietoturva-asiantuntijoiden huolehtiessa siitä, että sähköpostit kulkevat, tärkeät tiedot pysyvät turvassa ja tietokoneet ovat suojassa internetin uhkilta, yrityksesi säästää aikaa ja rahaa. Canorama-tietoturvapalvelut on tietoturvan kokonaisratkaisu, joka on suunniteltu erityisesti pienten ja keskisuurten yritysten tarpeisiin. Yrityksen toiminnan muuttuessa keskitetysti hallitut palvelut skaalautuvat saumattomasti ja nopeasti. Tämä mahdollistaa optimaalisen ja kustannustehokkaan tavan tietoturvapalveluiden hankkimiselle.
Yksilölliset tietoturvaratkaisut toteutetaan palveluna ensisijai-
sesti yrityksen tietoturvasäännösten mukaisesti.

Canorama Cloud Protection

Hallittua tietoturvaa palveluna työasemille, kannettaville ja palvelimille.
Enää sinun ei tarvitse murehtia, ovatko työasemien ja palvelimien tietoturva ja lisenssit ajan tasalla. Palveluumme sisältyvät lisenssit ja niiden hallinta, jatkuva valvonta sekä kuukausittainen raportointi tietoturvan tilasta. Mikäli palvelumme havaitsee viruksen tai muun uhan verkossa, tekninen tukemme reagoi välittömästi tilanteeseen ja ryhtyy tarvittaviin toimenpiteisiin ongelman poistamiseksi. Kaikki muutokset esimerkiksi palomuurisääntöihin saadaan tehtyä keskitetysti ilman käyttäjien toimia.
Palvelun laskutus tapahtuu kuukausittain todellisen käyttömäärän mukaan, joten sinun ei tarvitse tehdä suuria kertainvestointeja lisensseihin. 

Mielenrauhaa tietoturvaan palveluna

Tietoturva kannattaa hankkia palveluna. Tällä tavalla voit keskittyä liiketoimintaan ilman huolta tietoturvasta, asetuksista tai ohjelmistopäivityksistä. Voit siis jättää tietoturvan Canoraman vastuulle. 
Canorama-tietoturvapalvelut varmistaa, etteivät Internetin uhat vahingoita yritystäsi: sähköposti ja sähköisen kaupankäynnin ratkaisut toimivat häiriöttä samalla kun yrityksesi luottamukselliset tiedot pysyvät turvassa.

Ota yhteyttä