3D-skrivare

3D-skrivare

KONTOR | FORSKNING | PRODUKTION

3D Systems 3D-Printing
Vi har marknadens bredaste utbud av 3D-skrivare, för alla användningsområden och situationer.

 

Grundaren av 3D Systems, Chuck Hull, är personen som uppfann 3D-printing.
3D Systems driver utvecklingen inom 3D-printing framåt och levererar kontinuerligt nya lösningar till sina kunder.

Med skrivare från 3D Systems kan man skriva ut vitt skilda delar lämpade för ett obegränsat antal användningsområden. Vare sig du behöver flexibla, hårda, värmetåliga, delar i flera färger eller material eller delar i metall så har vi det du letar efter.

Vi har marknadens bredaste utbud av material och utskriftsteknologier. Totalt erbjuder vi 7 olika metoder inom 3D -Printing och har för tillfället över 120 olika material!

Som 3D Systems officiella återförsäljare i Finland hjälper vi på Canorama er att göra de rätta valen för att lyckas i er bransch. Vi installerar, servar och upprätthåller alla 3D-skrivare vi levererar.
 

Fråga mer om professionella lösningar inom 3D-Printing

För mer information: kai.pekarila@canorama.fi

RealWax-vaxmodeller, småskaliga vaxavgjutningar

ProJet® 1200 är det ideala valet för små, detaljrika delar som gjutmallar, smycken, elektriska komponenter och vid tandavgjutningar. Utskrifter gjorda med ProJet CP-skrivaren och RealWax™ lämpar sig för precisionsgjutning av större mekaniska delar. ProJet CPX-serien fokuserar på detaljrikedom och vaxmodeller gjorda med den är lämpliga att användas vid smyckestillverkning och annan tillverkning som kräver hög precision.

ProJet® MJP 3600W-serien

ProJet® MJP 3600W 3d-tulostinProJet® MJP 3600W vahamalliProJet® MJP 3600W vahamalliProJet MJP 3600W ja 3600W Max -tulostimet on suunniteltu suuren kapasiteetin vahamallitulostukseen

ProJet® 1200

3D-tulostin3d-tulostus korut3d-tulostus hampaatläpinäkyvä 3d-tulostus

Precision och produktivitet, prototyper och delar klara för användning

Tillverka fungerande delar i realtid, perfekta för produktutveckling, förpackningsdesign och produktionsverktyg. Våra 3D-skrivare producerar hållbara delar i plast, redo att användas direkt ur printern, vilket ger er möjligheten att utvärdera utformning, passform och kompatibilitet utan att behöva lämna kontoret.

ProJet® MJP 3600-serien

3d-tulostimet3d-tulostetut käyttöosat3d-tulostimet

ProJet® 5500X

3D-tulostin3D-tulostin monimateriaali3D-tulosettu käyttöosaMonimateriaali 3D-tulostimet

Konceptutveckling, arkitektur, samlarobjekt; Flerfärgsmodeller

Våra flerfärgsskrivare är redo för det mesta, från undervisning till de mest krävande kommersiella behoven. För fram din idé med hjälp av färger. Tack vare lättanvändligheten kan du fokusera på vad du vill åstadkomma och inte på att lära dig ett nytt gränssnitt, perfekt för kontorsanvändning och för skolor.

ProJet® 660Pro

3d-tuolstinprofessional 3d-tuolstinmoniväri 3d-tulostin3d-tulostettu prototyyppi3d-väritulostus
 

En 3D-skrivare för varje ändamål

Beställ din idag!

Jag vill få mer information om att införskaffa en 3d-skrivare