Ajatus

Tiedonhallinnasta on tullut organisaatioiden keskeinen strateginen menestystekijä. Tietomäärän kasvu muuttaa siten yritysten, julkisyhteisöjen ja yksittäisten työntekijöiden arkea. Päätöksenteon on sujuttava ripeästi ja sen on pohjauduttava helposti ja nopeasti saatavilla olevaan tietoon - ajasta ja paikasta riippumatta.

Canorama on paikallinen huippuosaaja, jonka tuotteita ovat erilaiset tiedonhallintaratkaisut. Toimisto- sekä it-alan hankinnoissa oikea, ammattimainen hankintapäätös vaikuttaa suoraan asiakkaidemme menestykseen. Teemme yhdessä lujasti töitä auttaaksemme asiakkaitamme löytämään ja valitsemaan parhaan mahdollisen ratkaisu- ja palvelukokonaisuuden.

Tiedonhallinnan vaatimustaso pysyy myös tulevaisuudessa korkeana. Canoramassa haluamme olla tukemassa asiakkaidemme kehittymistä, autamme heitä kasvamaan. Jatkuva kouluttautumisemme takaa kyvyn luoda edistyksellisiä ratkaisuja ja kehittämisideoita. Niiden avulla asiakkaissamme saavutetaan aitoa kilpailuetua ja aikaisempaa parempaa toiminnallisuutta.

Pitkäjänteinen palvelu, ammatillinen edelläkävijyys ja asiakkaidemme toiminnan syvällinen ymmärtäminen ovat toimintatapoja, joilla autamme asiakkaitamme menestymään. Tämä merkitsee käytännössä paikallista, aitoa yhteistyötä sekä avointa tahtoa kehittyä. Canoraman ratkaisut helpottavat arkea ja lisäävät asiakkaidemme hyvinvointia.
 

Me Canoramassa tarjoamme ammattitaitomme ja osaamisemme Teidän käyttöönne.

 

Martin Brandt
Toimitusjohtaja