Tervetuloa Tampereelle!

Tampere on vuonna 1779 kahden järven väliin perustettu kaupunki, joka nykyään on Suomen kolmanneksi suurin kaupunki. Kotikaupunkini on tunnettu mm. Lauri Viidasta, Pispalasta, Tammerkoskesta, mustasta makkarasta, Juicesta, Kummelista, Särkänniemestä, Eppu Normaalista, Pate Mustajärvestä, Pyynikin näkötornista (ja kahvilan munkeista), teatteri- ja musiikkifestivaaleista. Tampereen lempinimi Manse juontaa juurensa teollistumiseen ja vastaavan kehityksen läpikäyneeseen Iso-Britannian serkkuun Manchesteriin. 1800-luvun lopulla alkaneen voimakkaan teollistumisen aikakauden vaikutukset näkyvät tämän päivän Tampereessa teknisen huippuosaamisen pääomana. Pohjoismaiden ensimmäinen sähkövalo sytytettiin Tampereella (v. 1882) ja maailman ensimmäiset NMT- ja GSM-puhelut soitettiin Tampereelta (v. 1974 ja 1991). Nykyään Tampereella tutkitaan ja kehitetään uusia menetelmiä teknologian lisäksi myös lääketieteen alalla. (Lähde: www.tampere.fi)

Minun Tampereeni on eloisa kaupunki, jossa on paljon kauniita puistoja, kiinnostavia tapahtumia, loistavia ravintoloita ja baareja sekä mahdollisesti Suomen parhaat ihmiset. Tamperelaiset ovat erittäin huomaavaisia ja tarvittaessa itsepäisiäkin. Yksi paikallisen höveliyden kiteytymä on se, että reittiä kysyviä vieraspaikkakuntalaisia neuvotaan, vaikka ei olisikaan tietoa missä kysytty paikka on tai miten sinne pääsee. Meillä järjestetään muutaman kerran vuodessa kansainvälisiä ruokatoreja Hämeenpuistossa tai Keskustorilla. Tarjolla on monenlaista herkkua ja mukavaa tunnelmaa. Mutta tamperelainen saakin aikaiseksi riidanpoikasen patonkijonossa ja pääsee lehtiotsikoihin.  Osaamme siis näyttää tunteemme.

Tampere on myös yksi Canorama-kaupungeista. Kokkolasta lähtöisin oleva Canorama sijaitsee jo 13 paikkakunnalla ja Tampereen toimipiste viettää ensi vuoden maaliskuussa 3-vuotissyntymäpäiviään. Toimistomme sijaitsee keskustassa Hallituskadulla aivan Kauppahallin takaovea vastapäätä. Kauppahalli taas viettää ensi vuoden kesäkuussa 115-vuotissyntymäpäiviään. Tampereen Canoraman nuoresta iästä johtuen olemme vielä melko tuntematon yritys Pirkanmaalla. Yleisimmin saankin vastata kysymykseen: ”Mikä Canorama on?” Vastauksen pitää olla lyhyt ja ytimekäs. Me olemme sekä valtakunnallinen että paikallinen ICT-palveluja tarjoava ammattilainen. Valtakunnallisuus tarkoittaa asiakkaan näkökulmasta sitä, että koko talon vankka osaaminen ja ammattitaito ovat asiakkaan käytettävissä. Ja paikallisuudella tarkoitamme sitä, että jokaisella palvelullamme on myös kasvot. Totutamme asiakkaamme hyvään palveluun, jonka tasokkuus on itsestäänselvyys jokaisessa toimipisteessämme.

Useista toimipisteistä on hyötyä myös meille canoramalaisille. Yksi ihminen ei mitenkään voi hallita kaikkia ICT-ympäristön toimintoja. Jokaisessa toimipisteessä on omaan osa-alueeseensa perehtyneitä ammattilaisia, joilta saa aina kysyttäessä apuja. Mieleenpainuvia ja erittäin opettavaisia ovat ne asiakaskäynnit, joissa mukanani on asiakkaan tarpeet parhaiten tunnistava ja ratkaisut osaava asiantuntija Seinäjoen, Kokkolan tai vaikka Helsingin toimipisteestä.

Jos Tampereen Canorama on joskus reittisi varrella, tervetuloa käymään! Lupaan tarjota munkkikahvit Pyynikin näkötornin kahvilassa ja sopivan pätkän mustaa makkaraa Kauppahallissa.