Toteuta

Älä anna työkalujen kahlita luovuuttasi. Canoraman ratkaisujen avulla toteutat mahdottomiltakin tuntuvat julkaisut. Autamme herättämään viestisi eloon niin tulostuksissa, digipainossa kuin 3D-tulostuksessa.

  

 
Case: Kajaanin ammattikorkeakoulu

Kajaanin ammattikorkeakoulu on noin 2000 opiskelijan ja 220 asiantuntijan muodostama voimakkaasti aluekehitykseen profiloitunut korkeakoulu. Aluekehityksen välineitä ovat alueen tarpeista lähtevä monialainen koulutus sekä alueen strategisista painoaloista lähtevä tutkimus-, kehitys-ja innovaatiotoiminta.

"Canorama on toimittanut meille kattavan tulostushallintajärjestelmän. Sen avulla tulostuslaitteiden käytettävyys ja tietoturva on parantunut sekä hallinnointi ja ylläpito helpottunut. Järjestelmän avulla pystymme kontrolloimaan tulostuskustannuksia ja kohdentamaan niitä projekteille sekä ylläpitämään opiskelijoiden tulostussaldoja. Canoraman ratkaisu on tuonut merkittävät kustannussäästöt tulostamisessa vuositasolla."

Merja Mäkinen, hallinto- ja talousjohtaja, Kajaanin ammattikorkeakoulu

 

    

 

Case: Kirjapaino A. Välikangas Oy

Kokkolassa toimiva Kirjapaino A. Välikangas Oy on monipuolinen, täyden palvelun painotalo. Laaja konekanta ja vahva osaaminen on ollut Välikankaan toiminnan perustana jo vuodesta 1974. Yhteistyötä Canoraman kanssa Välikangas on tehnyt jo vuodesta 1987.

"Voisin sanoa, että olimme kehityksen kärjessä hankkiessamme ensimmäisen Canonin digipainolaitteen 1987. Olemme aina halunneet tarjota asiakkaillemme monipuolisia ja laadukkaita painopalveluita. Siitäkin syystä on ollut turha lähteä vaihtamaan merkkiä tai kumppania. Canoraman kanssa yhteistyö on toiminut yhtä varmasti kuin painomme vanha Heidelberg!"

Antti Välikangas, toimitusjohtaja, Kirjapaino A. Välikangas Oy