Kokkola

Martin Brandt
Toimitusjohtaja
Kimmo Vesa
Aluepäällikkö / Myynti
Hannu Immonen
Myyntijohtaja
Henna Niemelä
Markkinointikoordinaattori
Maria Kuusisto
Reskontra
Maj-Lis Ahola
Hallintopäällikkö
Jouni Keronen
Myynti / Ammattitulostusratkaisut
Katri Niskanen
Hallinto / Myynti
Heikki Välikangas
IT-Ratkaisumyynti
Timo Kainu
IT-Ratkaisumyynti
Juho Tynkkinen
Huoltopäällikkö
Markku Tuikkanen
Huolto
Juha Tanttinen
Huolto
Juha Rannisto
Huolto
Kalle Hagman
Järjestelmäasiantuntija
Ville Hylkilä
Järjestelmäasiantuntija
Erik Saloheimo
Järjestelmäasiantuntija
Toni Tiitto
Järjestelmäasiantuntija

Palvelut

Canorama Kokkola tarjoaa monipuoliset IT-palvelut yrityksesi käyttöön. Meiltä saat pilvipalvelut, konesalipalvelut, tulostuspalvelut ja monet muuta yrityksesi työtä helpottavat palvelut.
 
IT-palvelut
Canorama Kokkola tarjoaa markkinoiden parhaat IT-palvelut konesalipalveluista tulostimiin vuosikymmenien kokemuksella ja asiantuntemuksella. Ylläpidämme ja kehitämme jo yli 350 yrityksen ICT-ympäristöä. Yrityksille räätälöimämme palvelumallit kattavat toimitettavien ratkaisujen koko elinkaaren.

Pilvipalvelu
Canorama 365 -pilvipalvelu tuo tehokkuutta ja joustavuutta kaikenkokoisten yritysten toimintaan. Työtä tehdään yhä enemmän perinteisen toimistoympäristön ulkopuolella, ja yön tuottavuus kasvaa, kun käytössä on työn tekemiseen parhaiten soveltuvat, nykyaikaiset työkalut. Työt kulkevat kätevästi mukana missä ikinä liikutkin, ja asioiden hoito onnistuu eri päätelaitteilla, missä ja milloin tahansa. Canoraman pilvipalvelu skaalautuu yrityksesi koon mukaan.

5 syytä valita Canorama 365 -pilvipalvelu:
• Työskentele missä ja milloin haluat, kaikilla päätelaitteilla
• Pilvipalvelu skaalautuu yrityksesi tarpeisiin
• Suomenkielinen tuki
• Helppo siirtyminen yrityksesi nykyisin käyttämästä järjestelmästä
• Kaikki palvelut yhdellä kuukausimaksulla

Konesalipalvelut
Meiltä saat yrityksesi tarpeiden mukaan räätälöidyt ammattimaiset ja tiertoturvalliset konesalipalvelut. Asiantuntijamme suunnittelevat palvelimen kokoonpanon ja kapasiteetin toiveidesi ja tarpeidesi mukaan. Meillä datasi on aina kahdennettu ja varmistettu. Canoraman konesalipalvelu tarjoaa varman ja vaivattoman ratkaisun, jolloin voit keskittyä omaan toimintaasi luottaen siihen, että datasi on hyvässä tallessa. Canoraman konesali sijaitsee Suomessa ja täyttää Viestintäviraston ja korkean käytettävyyden vaatimukset.
 
5 syytä ulkoistaa konesalipalvelut
• Nopea käyttöönotto
• Turvallisuus ja toimintavarmuus
• Helppo budjetointi
• Omien ylläpitoresurssien vapauttaminen
• Käytössäsi on aina käyttöjärjestelmien/ohjelmistojen uusimmat versiot
  
Ammattitulostus 
Tarjoamme käyttöösi tuoreimmat ammattitulostusratkaisut Canonin ja Océn yhteistyön myötä. Kysy lisää!
 
Tulostuksenhallinta
Tulostuksenhallinta kertoo sinulle kuka tulostaa mitä, missä ja miten, ja ohjaa tulostustyöt automaattisesti edullisimpaan laitteeseen. Tulostuksenhallinta mahdollistaa tehokkaamman ja edullisemman tulostamisen.
 
Dokumentinhallinta
Suuri osa yrityksessä päivittäin käsiteltävistä dokumenteista on tarkoitettu jaettavaksi ja muokattavaksi usean työntekijän kesken. Dokumentinhallinta toimii tietovarastona, joka on integroitu kaikkiin tarvittaviin järjestelmiin ja prosesseihin. Tietojen käsittely ja päivitys onnistuu edelleen totuttujen järjestelmien kautta. Hyvin suunniteltu dokumentinhallintaratkaisu nopeuttaa yrityksen prosesseja, on helppokäyttöinen ja tietoturvallinen.